Första maj i Umeå 2023! Läs programmet här.

Klicka vidare till inlägget för att läsa hela programmet. På 1 maj ses vi återigen i Döbelns park för att tåga under fanorna. Vi lyssnar till talen på Rådhustorget av ordförande för LO i Umeå, Socialdemokraternas unga, S-kvinnor och huvudtalaren Fredrik Olovsson, gruppledare i näringsutskottet.

På 1 maj ses vi återigen i Döbelns park för att tåga under fanorna. Vi lyssnar till talen på Rådhustorget av ordförande för LO i Umeå, Socialdemokraternas unga, S-kvinnor och huvudtalaren Fredrik Olovsson, gruppledare i näringsutskottet.

Läs mer i vårt Facebook-event: Kom med på 1 maj! | Facebook

Längst ned på denna sida kan du även ta del av Första maj-bladet som delats ut inför första maj.

Under kvällen anordnas även ett idéforum om energi- och industripolitik där huvudtalaren Fredrik Olovsson medverkar tillsammans med Evelina Fahlesson, kommunalråd i Skellefteå. Läs mer om detta via denna länk (öppnas i ny flik).

Vi hälsar även välkommen till första maj-firande på Centrumhuset i Hörnefors kl. 16:00! Huvudtalaren vid första maj-mötet på Rådhustorget i Umeå, Fredrik Olovsson (S), besöker även Hörnefors för ett anförande. Läs mer om detta via denna länk (öppnas i ny flik).

Vi hälsar också varmt välkommen till er som vill ansluta i Holmsund på första maj. Vi samlas på Himmelska fridens torg kl 10:30. Huvudtalare i Holmsund är kommunalrådet Hans Lindberg (S). På plats bjuds på kaffe, fika och varmkorv. Det finns även lotter till försäljning. Väl mött hälsar Holmsunds S-förening.

Du kan också ta del av och ladda ned programmet för första maj i PDF-format nedan. Du kan också läsa programmet på de efterföljande bilderna.

Se hälsningen från kommunalrådet Hans Lindberg inför första maj i Holmsund nedan:

Första maj-bladet 2023

facebook Twitter Email