Idéforum på första maj kl 18:30 om industri- och energipolitik

Nu har det blivit klart att årets huvudtalare på 1 maj, Fredrik Olovsson, också medverkar vid Umeå arbetarekommuns idéforum samma kväll på ABF, för att diskutera energipolitik tillsammans med Evelina Fahlesson, kommunstyrelsens vice ordförande i Skellefteå.

Fredrik och Evelina ingår i en av de 11 arbetsgrupper som partiet tillsatts för att ta fram politiska förslag till Socialdemokraternas nästa partikongress, med syfte att bryta den borgerliga dominans som rått i riksdagen sedan 2006. Deras arbetsgrupp heter Föregångslandet Sverige – världsledande industri, ökad elproduktion och mer billig el. Kom och lyssna när de beskriver syftet och målet för arbetsgruppen, ställ dina frågor och skicka med synpunkter, på kvällen på 1 maj. Vi bjuder på fika!

PLATS: ABF:s lokaler på Rådhusesplanaden 16 B

TID: kl. 18.30

DATUM: 1/5

Mötet anordnas i samarbete med ABF. Läs mer om arbetsgrupperna här: Andersson och Baudin presenterar ny riktning för Sverige | Socialdemokraterna

facebook Twitter Email