Rosen för alla


Rosen för alla – vår medlemsportal

För dig som medlem eller förtroendevald i Socialdemokraterna finns vårt medlemsintranät och medlemsportal Rosen för alla.

Din profil

På Rosen för alla har du en egen profilsida där du kan se dina personuppgifter och uppdatera din e-post och telefonnummer. Där ser du också dina medlemskap, uppdrag och information om din medlemsavgift.

Dina grupper

För varje organisation finns en specifik grupp för intern kommunikation. I denna grupp ser du kontaktpersoner i organisationen samt de inlägg gruppens administratörer publicerar. Dessa inlägg kan du själv också kommentera. Observera att ditt namn och bild blir då synligt för gruppens medlemmar.

Alla organisationers styrelser har också en egen arbetsgrupp där ni kan föra dialog, planera verksamhet, dela dokument och samla er verksamhet.

Notifieringar

När en nyhet eller inlägg publiceras på Rosen för alla får du, som har en giltig e-postadress registrerad, ett notifieringsmail om detta. När en notifieringar skickas till dig kan du själv styra via notifieringsinställningarna på din profil.

Säkerhet på Rosen för alla

För att komma in på Rosen för alla loggar du in med bankID. Då vi är en politisk organisation är vi tvungna att sätta säkerheten i första hand och därför är bankID den bästa lösningen. Det erbjuder både hög säkerhet och har väldigt utbredd användning.

Dina uppgifter är inte synliga för andra medlemmar eller utomstående. Om du kommenterar ett inlägg är ditt namn och eventuell bild dock synlig för alla som kan se inlägget.

På Rosen för alla kommer vi kunna lägga upp kallelser, handlingar, protokoll, zoomlänkar mm som bara de med rätt behörighet kan läsa.

För dig som saknar bankID

Kärnan i vår organisation är fortfarande alla medlemmars engagemang runt om i landet. Rosen för alla ersätter inte medlemsmöten, kampanjer och dörrknackningar utan är ett extra verktyg för vår organisation att lyckas ännu bättre med planering och organisering av dessa och alla andra aktiviteter som ni självklart är fortsatt välkomna att ta del av.

Vanliga informationsmail kommer fortfarande att skickas ut i stor utsträckning. Ni är inte bortglömda.

Har du inte BankID kan du inte själv stänga av notifieringarna som skickas från Rosen för alla. Vill du ha hjälp med detta mailar du till rosenforalla@socialdemokraterna.se. Skriv med ditt medlemsnummer så vi vet vem du är. Övriga frågor skickar du till vår partiexpedition, se sidan Kontakta oss.

facebook Twitter Email