Lovaktiviteter för alla barn och unga i Umeå kommun!

Alla barn och unga har rätt till ett meningsfullt och roligt lov på jämlika villkor! Påsklovet och andra skollov ska vara en källa till återhämtning och glädje för alla kommunens barn och unga. Möjligheten till ett roligt lov ska inte vara avhängig hur mycket pengar familjen har.

Därför har det varit viktigt för oss att varje år säkerställa att Umeå kommun finansierar kostnadsfria lovaktiviteter.

Umeå kommun lovkalender för påsklovet är fylld med många roliga aktiviteter! Där hittar du tips på alltifrån idrottsaktiviteter, kulturevenemang och skapande. De flesta aktiviteterna är dessutom helt kostnadsfria.

Ta del av lovkalendern här: Händer på lovet – Skolwebbar (umea.se)

Kom i håg att det också går att låna fritidsutrustning kostnadsfritt på Fritidsbanken under lovet. Läs mer här: – Fritidsbanken

facebook Twitter Email