Mathilda från Umeå invald i S-studenters förbundsstyrelse!

Vi gratulerar Mathilda Elfgren-Schwartz, medlem i Socialdemokraterna i Umeå, som har invalts i Socialdemokratiska studentförbundets styrelse!

Vi gratulerar Mathilda Elfgren-Schwartz som har invalts i Socialdemokratiska studentförbundets styrelse!

S-studenter organiserar socialdemokratiska högskolestudenter. Det är en av våra viktigaste krafter för idéutveckling inom partiet, och som styrelseledamot kommer Mathilda att driva ideologiskt förankrad politik mot Socialdemokraterna. Hon kommer få viktiga erfarenheter av vår organisation och det politiska arbetet och vi är glada både för hennes, S-studenters och partiets skull! 🌹

Sen Mathilda flyttade upp till Umeå från Stockholm för att studera juridik har hon varit aktiv i Umeå Socialdemokratiska högskoleförening – USHF. Du som är umestudent och delar Socialdemokratins värderingar är varmt välkommen som medlem, du också!

Läs Västerbottens-Kurirens intervju med Mathilda här: 9 frågor: ”Det är politiken som kan skapa en bättre värld” (vk.se)

facebook Twitter Email