“Lärare och elever måste gå före privata vinster”

Moa Brydsten (S) är läraren som via sitt engagemang i idrottsrörelsen - och inte minst för jämställdhet, jämlikhet och god folkhälsa i och genom idrottsrörelsen - fann vägen till ett politiskt engagemang.

Hon brinner för en demokratiskt kontrollerad skola där elever och lärare sätts först – inte privata vinster. En skola där alla barn och elever ges jämlika chanser att lyckas och har möjlighet att lägga grunden för ett bra vuxenliv med frihet att förverkliga sig själva. Att få förverkliga sina bästa stämningars längtan.

Nu är hon för- och grundskolenämndens ordförande vid Umeå kommun och vår kandidat till samma post i valet den 11 september i år.

Lär känna Moa mer här: https://umesosse.se/…/vara…/namnderutskott/moa-brydsten/

Lär känna Moa i filmen nedan 👇

facebook Twitter Email