Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tomtebo-Innertavle s-förening håller årsmöte

24 februari, 2019 @ 18:30

Tomtebo-Innertavle Socialdemokratiska förening bjuder in medlemmar och övriga partivänner till årsmöte söndag den 24 februari kl 18.30 i samlingslokalen, Älvans väg 158 (Brf Nornan)

Partivänner, 2019 är här och det är återigen dags att samlas inför ett nytt år. Styrelsen hoppas att alla har återhämtat sig från höstens valrörelse, vår energi resulterade i ännu en mandatperiod med socialdemokratiskt inflytande!

Vi önskar nu bjuda in er till föreningens årsmöte i syfte att diskutera verksamheten för det kommande året. Sammankomsten utgör ett tillfälle att ta del av vår gemenskap och komma med förslag eller åsikter. Vi har fått många nya medlemmar det senaste året och det finns ingen bättre start på föreningslivet än att vara med redan från början!

Årsmötet är ett tillfälle att påbörja ett djupare engagemang i partiverksamheten. Alla medlemmar har rätt att skicka in motioner och nomineringar till föreningen eller arbetarekommunen. Motioner och nomineringar kan skickas till ordförande Sebastian fram tills 21 februari.

Oavsett om du är etablerad partiaktivist eller nybliven intressent så vill vi gärna träffa dig, givetvis så ordnas fika på plats!

Varmt Välkomna!

Sebastian Svahn,
Ordförande.

+358 50 5249312.
Sebbedan@hotmail.com

Detaljer

Datum:
24 februari, 2019
Tid:
18:30
facebook Twitter Email