Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Representantskapsmöte

22 april, 2021 @ 18:30 - 21:00

Umeå arbetarekommun bjuder in partimedlemmar och ombud till Representantskapsmöte torsdag 22 april kl 18.30
Mötet sker digitalt via Zoom, länk publiceras senare.

  • Behandling av motioner till partikongressen
  • Fastställande av kyrkopolitiskt valmanifest (Arbetarekommunens styrelse har beslutat att hänskjuta fastställandet av kyrkopolitiska valmanifestet till repskapet den 23 maj, på grund
    av mängden motioner att behandla)
PARTIKONGRESS 2021
Sveriges socialdemokratiska arbetarepartis 41:e ordinarie partikongress hålls torsdag till söndag, 3-7 november 2021, på Svenska mässan i Göteborg. När partiet samlas till den 41:e ordinarie partikongressen är det tio månader kvar till de allmänna valen 2022.
Partiets grundorganisationer och medlemmar har möjlighet att skriva motioner till partikongressen.
Motionerna bör skrivas koncentrerat och kortfattat och bör endast behandla ett ämne. Yrkanden sammanfattas i en eller flera att-satser. Först ska motionen sändas till arbetarekommunens styrelse inom den tid som styrelsen beslutat. Innan motionen skickas till arbetarekommunen kan den behandlas av annan organisation som är ansluten till arbetarekommunen, till exempel en socialdemokratisk förening.
Arbetarekommunens representantskap kan antingen anta motionen som sin egen, besluta att sända in den som enskild eller avslå den. Motion som avslagits ska inte sändas till kongressen.

Välkomna

Styrelsen för Umeå arbetarekommun

Detaljer

Datum:
22 april, 2021
Tid:
18:30 - 21:00
facebook Twitter Email