Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utveckling av Tomtebo

23 oktober, 2019 @ 18:30 - 20:30

Tomtebo/Innertavle Socialdemokratiska förening bjuder in till öppet möte onsdag 23 oktober kl 18.30-20.30 på Sjöfruskolans matsal  ingång 4 från skolgården, Stråkvägen 6.

Allt fler personer och familjer flyttar till Tomtebo i takt med att nya bostäder tillkommer. De närmaste åren planeras även vår stadsdel att utökas ytterligare genom utbyggnad av Tomtebo Strand och Tomtebogård.

Vi vill därför bjuda in alla boende i området till ett diskussionsmöte för framtidens utveckling av Tomtebo. På mötet deltar Moa Brydsten, ordförande i för-och grundskolenämnden, och Mikael Berglund, ordförande i byggnadsnämnden. De kommer berätta för oss om kommande byggnationer på Tomtebo och planeringen av förskola och skola i området.

Syftet med mötet är att låta dessa förtroendevalda presentera de preliminära planerna för vår stadsdel samt öppna en dialog kring vad vi saknar på Tomtebo. Vi i den lokala S-föreningen vet att många bekymrar sig över trafik och skolplatser. Mötet är öppet för alla och föreningen bjuder på kaffe.

I mötet medverkar:
– Moa Brydsten, ordförande i grund- och förskolenämnden.
– Mikael Berglund, ordförande i byggnadsnämnden.

Alla är varmt välkomna!

Styrelsen för Tomtebo/Innertavle s-förening
/gm Sebastian Svahn, ordförande

Detaljer

Datum:
23 oktober, 2019
Tid:
18:30 - 20:30
facebook Twitter Email