Introduktionsutbildning för nya partimedlemmar

Du är välkommen att delta i vår introduktionsutbildning. Utbildningen riktar sig främst till dig som är ny medlem i partiet och känner att du vill ha grundläggande kunskaper i vår organisation och vår politik.
Den består av 2 kvällsträffar som sker på distans (via Zoom) och vi kommer att gå igenom partiets organisation främst i Umeå och vår politik som vi driver i Umeå kommun. Vi går också igenom hur du som medlem kan vara med och påverka vår politik. Vi pratar också om hur ditt engagemang kan tas tillvara – på bästa sätt.
Första träffen onsdag 24 februari kl 18.30
Andra träffen onsdag 3 mars kl 18.30
Anmälan skickas till expen@umesosse.se senast 23 februari, därefter får du bekräftelse och en länk till utbildningen.
Varmt välkommen
Kurt-Åke Sjöström
Studieledare
e-post; kurtake49@gmail.com
facebook Twitter Email