Socialdemokraternas medlemsutbildning steg 1 och 2

Som medlem är du är välkommen att delta i Socialdemokraternas medlemsutbildning. Utbildningen riktar sig främst till dig som är ny medlem i partiet och känner att du vill ha grundläggande kunskaper i vår organisation och vår politik. Har du varit medlem ett tag är du givetvis välkommen också.

Vi håller till på ABF i Umeå Rådhusesplanaden 16 B, Studiecirkeln sker på kvällstid kl 18.30 alla kvällar och är kostnadsfri.

Vi träffas vid 4 tillfällen;
Tisdag 15 oktober – Introduktion och vår ideologi del 1, handledare Alejandro Caviedes
Tisdag 22 oktober – Vår ideologi del 2, handledare Alejandro Caviedes
Måndag 28 oktober – Vår historia, handledare Hans-Åke Rönnlund
Tisdag 29 oktober – Vår organisation, handledare Emma Vigren

Anmälan senast onsdag 9 oktober 2019

Socialdemokraternas grundläggande medlemsutbildning är ett av de viktigaste verktygen för medlemmarna i vårt parti. Det är också ett viktigt verktyg i byggandet av en stark partiorganisation.
Genom att i grupp få chansen att diskutera och få insikter om politik, ideologi, historia och hur partiorganisationen fungerar, får du som medlem bättre verktyg för delaktighet, engagemang och ett aktivt medlemskap i partiet. Här kan du läsa mer om medlemsutbildningen i vår studieportal www.socialdemokraterna.se/abf

Inbjudan för utskrift, klicka

Skicka in din anmälan senast onsdag 9 oktober till e-post expen@umesosse.se , det går också bra att ringa in din anmälan på tfn 090-156595

Hjärtligt välkommen!
Alejandro Caviedes
Studieledare

/gm Ewa Ögren
partiexpeditionen
tfn 090-156595

facebook Twitter Email