Europa idag, Europaparlamentet, valet och resten då?

Socialdemokraterna i Umeå i samverkan med ABF Umeå bjuder in till Socialdemokratiskt idéforum torsdag den 13 juni kl 18.30 på Umeå Folkets hus
Idéforum syftar till  idépolitiska samtal och diskussioner och är öppet för alla.

Idéforum torsdag den 13/6 är ett panelsamtal som delvis ska handla europaparlamentsvalet och vad som går att säga om valresultatet ett par veckor efter valet men framförallt ska handla om vad som sker i det politiska Europa . Hur polariserat är samhällsklimatet i Europa idag och vilka politiska rörelser är det som vinner mark?

Detta och mer kommer diskuteras i ett panelsamtal mellan Linda Westerlind (politisk chefredaktör på Folkbladet), Lena Berggren (idéhistoriker på Umeå universitet), Ola Nordebo (politisk chefredaktör på Västerbottens-kuriren) och Magnus Blomgren (statsvetare på Umeå universitet).

Vi sätter igång vid 18.30 och samtalet pågår i ca 40 till 45 minuter och sen finns det utrymme för frågor och samtal men vi avslutar senast vid 20.00. Det kommer finnas kaffe!

Varmt välkommen!

facebook Twitter Email