Socialdemokraternas medlemsutbildning steg 1 och 2, hösten 2018

Du är välkommen att delta i Socialdemokraternas medlemsutbildning. Utbildningen riktar sig främst till dig som är ny medlem i partiet och känner att du vill ha grundläggande kunskaper i vår organisation och vår politik.  Har du varit medlem ett tag är du givetvis välkommen också.
Vi håller till på ABF i Umeå Rådhusesplanaden 16 B, förutom den 14 november då vi håller till på Umeå Folkets Hus. Studiecirkeln sker på kvällstid kl 18.30 och är kostnadsfri.

Vi träffas vid 4 tillfällen;
Onsdag 7 nov, onsdag 14 nov (obs på Umeå Folkets hus), onsdag 21 nov och onsdag 28 nov. Anmälan senast söndag 4 nov 2018
Socialdemokraternas grundläggande medlemsutbildning är ett av de viktigaste verktygen för medlemmarna i vårt parti. Det är också ett viktigt verktyg i byggandet av en stark partiorganisation.
Genom att i grupp få chansen att diskutera och få insikter om politik, ideologi, historia och hur partiorganisationen fungerar, får du som medlem bättre verktyg för delaktighet, engagemang och ett aktivt medlemskap i partiet.

Här kan du läsa mer om medlemsutbildningen i vår studieportal www.socialdemokraterna.se/abf
Skicka in din anmälan senast söndag 4 nov till e-post expen@umesosse.se , det går också bra att ringa in din anmälan på tfn 090-156595 senast fredag 2 nov.

Hjärtligt välkommen!
Alejandro Caviedes
Studieledare

/gm Ewa Ögren
partiexpeditionen
tfn 090-156595

facebook Twitter Email