Socialdemokraternas medlemsutbildning steg 1 och 2

Du är välkommen att delta i Socialdemokraternas medlemsutbildning. Utbildningen riktar sig främst till dig som är ny medlem i partiet och känner att du vill ha grundläggande kunskaper i vår organisation och vår politik. Har du varit medlem ett tag är du givetvis välkommen också. kursstart tisdag 8 maj.

Du är välkommen att delta i Socialdemokraternas medlemsutbildning. Utbildningen riktar sig främst till dig som är ny medlem i partiet och känner att du vill ha grundläggande kunskaper i vår organisation och vår politik. Har du varit medlem ett tag är du givetvis välkommen också. kursstart tisdag 8 maj.

Vi håller till på Umeå Folkets Hus. Studiecirkeln sker på kvällstid kl 18.30 och är kostnadsfri.

Vi träffas vid 4 tillfällen;
Tisdag 8 maj, tisdag 22 maj, tisdag 29 maj och tisdag 5 juni. Anmälan senast torsdag 3 maj.
Socialdemokraternas grundläggande medlemsutbildning är ett av de viktigaste verktygen för medlemmarna i vårt parti. Det är också ett viktigt verktyg i byggandet av en stark partiorganisation.
Genom att i grupp få chansen att diskutera och få insikter om politik, ideologi, historia och hur partiorganisationen fungerar, får du som medlem bättre verktyg för delaktighet, engagemang och ett aktivt medlemskap i partiet.

Här kan du läsa mer om medlemsutbildningen i vår studieportal www.socialdemokraterna.se/abf
Skicka in din anmälan senast torsdag 3 maj till e-post expen@umesosse.se , det går också bra att ringa in din anmälan på tfn 156595.

Hjärtligt välkommen!
Alejandro Caviedes
Studieledare

facebook Twitter Email